header
FR

Voor elk woonproject de juiste verzekering
dankzij het topaanbod van AG Insurance

In de weken en maanden na het bouwsalon zullen ongetwijfeld veel van uw klanten hun (ver)bouwdromen verder concretiseren. Een uitgelezen moment voor u om als adviesverstrekker op te treden en hen te helpen hun project zonder kleerscheuren tot een goed einde te brengen. Met het aanbod van AG Insurance kunt u hen in elke situatie de gepaste oplossing voorstellen.

Gaan uw klanten kopen?

Zien uw klanten een bouwproject niet zitten en investeren ze liever in een bestaande woning? Met Top Woning biedt u hen een bijzonder ruime bescherming, dankzij:

  • het principe ‘alles is verzekerd, behalve …’;
  • de dekking van bijkomende locaties zoals gehuurde studentenkamers, gehuurde vakantieverblijven of de lokalen gehuurd voor familiefeesten;
  • de bijstand Woning die 24 uur op 24 klaar staat om uw klanten na een schadegeval hulp te bieden.

Bovendien werden de algemene voorwaarden van dit topproduct enkele maanden geleden nog verruimd. Uw klanten kunnen nu ook rekenen op:

  • de dekking van professionele voorwerpen (materiaal en koopwaar) die ze van hun werkplek mee naar huis nemen;
  • de uitbreiding van hun waarborg Diefstal naar inbraak in lockers en gemeenschappelijke lokalen;
  • een vergoeding voor het water dat bij een leidinglek is weggevloeid;

Gaan uw klanten bouwen of verbouwen?

Hebben uw klanten toch een baksteen in de maag en kiezen ze voor een bouw- of verbouwproject volledig op hun maat? Helaas verloopt de uitvoering daarvan niet altijd even vlot. Daarom kunt u hen Pack Ik bouw, ik verbouw voorstellen. Daarmee genieten ze:

  • een vergoeding bij Materiële Schade en in Burgerlijke Aansprakelijkheid, voor alle kosten die de vrijstelling van 625 euro overschrijden;
  • de dekking van alle schade aan hun goed, of het nu gaat om een bestaande constructie of om een gebouw in opbouw, ook aan grote technische installaties zoals het sanitair én aan materiaal dat op de werf geleverd werd;
  • de dekking van alle schade aan derden;

Die bescherming geldt bovendien ook als uw klanten zelf, of met de hulp van familie en vrienden, de laatste afwerkingen doen.

Gaan uw klanten hun tuin (her)aanleggen en/of een zwembad plaatsen?

De laatste jaren wordt de tuin steeds vaker als extra woonruimte beschouwd. Heel wat mensen investeren dan ook aanzienlijke sommen - soms zelfs tot tienduizenden euro's - om die extra woonruimte optimaal te benutten. Een goede verzekering is dan geen overbodige luxe. Met Pack Tuin en Pack Zwembad kunt u hen gemoedsrust bieden. Een kleine greep uit de waarborgen:

Pack Tuin

  • schade aan de tuin veroorzaakt door een voorval dat verzekerd is in Top Woning (zoals vandalisme, stormschade of overstroming) of door wild, vee of paarden;
  • sanering van bodem vervuild door stookolie, tot bijna 15 000 euro;
  • waterschade door een verplaatsbaar zwembad.

Pack Zwembad

  • schade aan het zwembad, met name aan de luiken en hun mechanisme, aan de liner en de zonnecollectoren;
  • onvoorziene schade aan de technische uitrusting van het zwembad (filterinstallaties, pompen);
  • ongevallen in en aan de rand van het zwembad, met vergoedingen voor medische kosten (tot 2500 euro), blijvende invaliditeit (verzekerd kapitaal 50 000 euro) en overlijden (verzekerd kapitaal 2500 euro).

Voor meer details en de juiste voorwaarden van de producten hierboven, kunt u terecht op Inside AG Insurance: via Portima of via internet. Daar vindt u ons volledige aanbod Brand voor particuliere klanten.

Help uw klanten op weg met een consumentenkrediet van AlphaCredit!

Opgelet, geld lenen kost ook geld

Elke droom heeft natuurlijk zijn prijs. Droomt uw klant van die mooie tuin of dat zalige zwembad, maar heeft hij niet meteen de middelen beschikbaar? Denk eraan dat u hem, dankzij ons partnerschap met AlphaCredit, ook een consumentenkrediet kunt aanbieden. Als u nog geen samenwerkingsovereenkomst met AlphaCredit ondertekend hebt, helpen wij u graag dit in orde te brengen.

Ga naar de rubriek ‘Partners’ op Inside AG Insurance voor meer informatie over het partnerschap en de troeven daarvan voor uw kantoor: via Portima of via internet.

 

disclaimer